Uit-Eten in het bos

Samen met Nanda Kraaneveld van BosLeven/ BosKoken heb ik BosFood ontwikkelt: Uit eten in het bos, aangevuld  met een workshop, educatieve wandeling of verbindende activiteit. We kunnen dit verzorgen in Vorden, maar ook in Dwingeloo, Utrechtse Heuvelrug of Lunteren kan u terecht. 

Nanda Kraaneveld van BosLeven verzorgt BosKoken workshops voor bedrijven, families en andere gezelschappen. Er wordt gekookt met diverse oer-technieken op houtvuur. Hiernaast organiseert ze natuur-gerelateerde (kinder-)activiteiten.

BosFood is ontstaan vanuit een gedeelde passie voor het samenleven met de natuur. We koken beide met wat de natuur ons te bieden heeft en vullen elkaar erg mooi aan! 

BosFood: Uit eten midden in het bos!

BosFood is puur en met passie bereide natuurlijke voeding:   

Met oeroude technieken koken we op houtvuur, met een houtgestookte oven en met wat de natuur ons dit jaargetijde te bieden heeft. Door de bijzondere ambiance/setting waan je jezelf terug in de tijd. Een unieke manier om samen te genieten van een driegangen-diner rondom het vuur midden in het bos! 

Uit eten midden in het bos is mogelijk in combinatie met verschillende teambuildingactiviteiten. Denk aan een Wildplukwandeling, BosKoken-workshop, educatieve wandeling, Vuurworkshop, Boomklimmen, vergaderen midden in het bos of een eigen programma.

Locaties:

  • Diverse boslocaties mogelijk in Utrecht, Drenthe en Gelderland.
  • Eigen buitenlocaties in overleg ook mogelijk.

Informatie:

  • Prijs Uit eten midden in het bos v.a. € 45,= p.p.
  • Voor een uitgebreider programma maken we graag een offerte voor u.
  • Deze activiteit is voor gezelschappen vanaf 20 personen. 
  • Bij minder goed weer zijn de vuurplekken overdekt met luifels.
  • Alle producten zijn biologisch.
  • Koffie/Thee en sap zijn inbegrepen bij de prijs.
  • Frisdranken, bier en wijn op nacalculatie mogelijk.

Voor meer informatie over BosLeven kijkt u op en www.bosleven.com.

Bij aanvullende activiteiten zullen wij met externe partners samenwerken.

Ook bij een catering die ik voor uw feest of samenkomst  thuis of op een binnenlocatie verzorg kan het zijn dat u gecharmeerd bent van het gebruik van kruiden uit het wild voor bepaalde gerechten. Bijvoorbeeld pesto van zevenblad, brandnetelsoep of kruidenstamppot.