Kraaybeekerhof

Vanaf 1 januari ben ik de huiscateraar bij de Kraaybeekerhof .

Kraaybeekerhof is  al bijna 50 jaar een studiecentrum voor BD landbouw en allerlei initiatieven van de mens en zijn relatie tot de natuur in Driebergen. Naast de eigen cursussen die aangeboden worden worden de zalen van het koetshuis ook verhuurd.

Als er een groep een dag op de Kraaybeekerhof is verzorg ik, of iemand anders uit het keukenteam een biologische, vegetarische lunch. In de zomer  in ieder geval met sla van de Biologisch dynamische zelfpluktuin die op hetzelfde landgoed is.

Ook vor u, als u een cursus geeft, of bedrijfsmatig op zoek bent naar een ruimte in het midden van het land en makkelijk bereikbaar met het OV,  kunt u bij ons terecht. Kijk dan even op onze website.

Onderstaand de tekst over mij op de website van de Kraaybeekerhof. Zoals te lezen is , is het een plek naar mijn hart!

Foekje Vellema, huiscateraar

Als ervaren cateraar met zelfs een eigen foodtruck, bestiert Foekje bij ons met veel élan de keuken. Biologisch en biologisch dynamisch heeft al heel lang een plek in haar leven. Al meer dan dertig jaar geleden deed ze de omscholingscursus BD-landbouw hier op Kraaybeekerhof. Daarna groeide ook haar interesse in voeding en werkte ze langere tijd bij een kaasmakerij. En vervolgens nog 10 jaar bij de Gimsel/Estafette in Driebergen. Cateren doet ze ook al 20 jaar. Met haar foodtruck staat Foekje vooral op spirituele festivals. Haar spirituele hart gaat uit naar het sjamanisme, de verbondenheid met de aarde is daarin de grote leidraad.

Foekje’s motto: De natuur is onze grootste spiegel