Koken op locatie

Ik heb al meer dan 25 jaar ervaring met het koken voor groepen. Heeft  u een locatie gehuurd waar u bijvoorbeeld een weekendworkshop geeft? Ik kan met u meegaan om de gehele verzorging op me te nemen. 

Een andere mogelijkheid is dat ik met mijn foodtruck en mobiele oven bij u op het terrein , het garagepad of festival kom. Omdat het een houtoven is moet ik met de oven een plek buiten hebben. Mijn bekendste product is pizza, maar ook met andere ovengerechten kan ik een bijdrage leveren aan uw feest.

Ik heb op verschillende festivals gebakken.

*Healing Garden Festival in Zeewolde
*Hieros Gamos Festival in Zeewolde
*Lorelei Vrouwenfestival in Zeewolde
*Biodanza camp in Winterswijk
*SpringFlower in Zeewolde

Maar ook ben ik graag te vinden bij mensen thuis. Voor een verjaardag, een kind wat 18 wordt, een familiefeest of bruiloft.  Dit kan vanaf 20 personen.
Wel is het nodig om bij voorbaat te kijken waar de oven een plekje kan hebben en er ruimte is om de foodtruck dan wel de open lucht keuken te positioneren.
Samen met de gasten bakken is ook een heel leuke ervaring.

Ik heb daarnaast alle mogelijkheden om een open lucht keuken op te bouwen, met gaspitten dan wel met houtbranders. Dus dan kan ik volledig zelf voorzienend zijn.  Dit voegt een sfeervolle ervaring toe aan uw feest.