Regelmatig sta ik met een kraam op festivals, markten of evenementen of verzorg er de totale catering met een keuken-op-locatie. Vaak heb ik hierbij de maaltijden verzorgd voor groepen van meer dan 100 volwassenen en kinderen en/of de coördinatie verzorgd over teams van professionele koks en vrijwilligers.
Hierdoor heb ik een ruime ervaring opgedaan met wat hier allemaal bij komt kijken. Zie voor een overzicht van mijn ervaring hieronder.
Soms heb ik daarbij ook iets heel specifieks aangeboden zoals:
- een kraam met voeding voor speciale diëten; bijvoorbeeld glutenvrije broodjes, glutenvrije pannenkoeken, vegetarische of veganistische maaltijden, koemelk-vrije produkten (bijv. pannenkoeken), verse fruitsalades of vers bereiden fruit- en groentesappen etc.
- soep gemaakt met alle deelnemers (300) van een conferentie over samenwerking
- soep gemaakt boven houtvuur.
- mobiele houtoven waarmee ik pizza”s bak, ook spelt, glutenvrij en soms zelfs paleo of veganistisch.
Zoekt u voor uw evenement een ervaren cateraar/kok of een aanbod dat breed of juist heel specifiek is, neem dan contact met me op via 06-51576056 of foekjevellema@gmail.com
Ervaringen met festivals, evenementen en koken voor grote groepen op locatie
* Chef-kok bij de festivals Lorelei (maximaal 350 vrouwen), Hieros Gamos (120 mensen) en Perséphoné in 2020 en 2021
- Verantwoordelijk coördinerend kok/inkoper voor de voorjaars- en najaarskampen van
Stichting Big Heart (tot 150 mensen) van 2005 tot en met 2017 - Catering op Dag buiten de tijd Festival van 2005 tot 2012 (tot 700 bezoekers)
- Catering op Healing Garden Festival vanaf 2015 tot heden ieder jaar ( tot 500 bezoekers)
- Pizza’s gebakken bij de Giro d’Ítalia in Apeldoorn in 2016
- Catering van feesten en groepen en cateringskraam op open dagen/evenementen van de Historische Moestuin in Doorn
- Aanwezig met kraam op braderieën, kerstmarkten, pinkstermarkten, midzomermarkten in Driebergen, Doorn, Winterswijk, Brummen e.a.
- Kok tijdens de Internationale conferentie-week van de Councel Organisation in Nederland in 2012 en nu weer in 2022
- Catering bij Stilte-retraite, Tantraweek, Vrouwentraining,
Godinnenconferentie meerdaagsen
- Catering voor en op conferentiecentra zoals Samaya (Werkhoven), Centrum Malena (Doorn), Nivon-huis (Bennekom) en bij Zin (Vught), Centrum Goud (Eibergen), de Tiltenberg (Hillegom), De Sprengk (Tilburg) e.a.
- Huiskok en cateraar bij groepsaccommodatie Erve Veldink (Haarlo/Achterhoek)
- Huiskok/docent bij reïntregratietraject “Veerkracht” (diverse locaties door het land).
- met de pizza oven bij diverse tuinfeesten en buurtfeesten vele honderden pizza’s gebakken
Catering op Eigenwijs Festival 2016en2017
Ik sta altijd open om in de voorbereiding mee te denken over de organisatie, vormgeving en nazorg van de voeding bij uw evenement of conferentie.