Festivals, evenementen en conferenties

Regelmatig sta ik met een kraam op festivals, markten of evenementen of verzorg er de totale catering met een keuken-op-locatie.  Vaak heb ik hierbij de maaltijden verzorgd voor groepen van meer dan 100 volwassenen en kinderen en/of de coördinatie verzorgd over teams van professionele koks en vrijwilligers.
Hierdoor heb ik een ruime ervaring opgedaan met wat hier allemaal bij komt kijken. Zie voor een overzicht van mijn ervaring hieronder.

Foekje's Eko Food op Midzomernachtmarkt Traaij17

Soms heb ik daarbij ook iets heel specifieks aangeboden zoals:

  • een kraam met voeding voor speciale diëten; bijvoorbeeld glutenvrije broodjes, glutenvrije pannenkoeken, vegetarische of veganistische maaltijden, koemelk-vrije produkten (bijv. pannenkoeken), verse fruitsalades of vers bereiden fruit- en groentesappen etc.
  • soep gemaakt met alle deelnemers (300) van een conferentie over samenwerking
  • soep gemaakt boven houtvuur.
  • mobiele houtoven waarmee ik pizza”s bak, ook spelt, glutenvrij en soms zelfs paleo of veganistisch.

Zoekt u voor uw evenement een ervaren cateraar/kok of een aanbod dat breed of juist heel specifiek is, neem dan contact met me op via 06-51576056 of foekjevellema@gmail.com

Ervaringen met festivals, evenementen en koken voor grote groepen op locatie

  • Verantwoordelijk coördinerend kok/inkoper voor de voorjaars- en najaarskampen van
    Stichting Big Heart
    (tot 150 mensen)
  • Catering op Dag buiten de tijd Festival sinds 2005 (tot 700 bezoekers)
  • Catering op Healing Garden Festival in 2015 en 2016 ( tot 500 bezoekers)
  • Pizza’s gebakken bij de Giro d’Ítalia  in Apeldoorn
  • Catering op Eigenwijs Festival 2016

  • Catering van feesten en groepen en cateringskraam op open dagen/evenementen van de Historische Moestuin in Doorn
  • Aanwezig met kraam op braderieën, kerstmarkten, pinkstermarkten, midzomermarkten in Driebergen, Doorn, Winterswijk, Brummen e.a.
  • Kok tijdens de Internationale conferentie-week van de Councel Organisation in Nederland
  • Catering bij Stilte-retraite, Tantraweek, Vrouwentraining, Godinnenconferentie meerdaagsen
  • Catering voor  en op conferentiecentra zoals Samaya (Werkhoven), Centrum Malena (Doorn), Nivon-huis (Bennekom) en  bij Zin (Vught),  Centrum Goud (Eibergen), de Tiltenberg (Hillegom), De Sprengk (Tilburg) e.a.
  • Huiskok en cateraar bij groepsaccommodatie Erve Veldink (Haarlo/Achterhoek)
  • Huiskok/docent bij reïntregratietraject “Veerkracht” (diverse locaties door het land).
  • en nog veel meer!

Ik sta altijd open om in de voorbereiding mee te denken over de organisatie, vormgeving en nazorg van de voeding bij uw evenement of conferentie.